All posts by admin

IKT Strategi – webbproduktion och digital marknadsföring

Här presenterar vi IKT Strategi ett företag från Skövde som hjälper privatpersoner och företag med webbproduktion och digital marknadsföring. Bland annat säljer de bokningssystemet FNURR. Bokningssystem som används av frisörer, massörer, biltvättar, konferenssammordnare, konsluter m.fl.

Tjänster

Tidbokningssystem online

Med FNURR Tidsbokningssystem online kan du koppla på ett bokningssystem direkt på din hemsida. Våra programmerare anpassar tidsbokningssystemet på din hemsida så att det integreras i din hemsidas design.

Företagsregister och kundklubb med sms och epost

Ett ENKELT kundsystem som arbetar för dig 0-24, bokningssystem, kundklubb och kontakt med dina kunder via SMS och mail.

Sökmotoroptimering

IKT Strategi fokuserar på hela webbplatsens totala upplevelse. Du får utbildning och hjälp med onpageoptimering och verktygen för att lyckas bygga en framgångsrik webbplats på nätet.

Köp annonsplats i bloggnätverk

Företaget samarbetar med ett antal bloggare och har egna resurser för att komma i kontakt med bloggare. Läs mer här.

Företaget har sitt säte i Skövde.

Bloggarna från Skövde

Media har mindre roll och framförallt så stänger lokaltidningarna sina webbredaktioner och ger endast prenumeranter tillträde till att läsa artiklar. På landsbygden behöver vi folk som skriver mer om vår kära byggd. Därför stödjer vi gärna bloggen SKÖVDEBLOGGARNA, som sedan 2012 följer Skövde kommun och skriver vad som händer där. Både privata som offentliga inlägg publiceras.

Skövdebloggarna

Två tjejer från Skövde som skriver om uteliv, shopping, kultur och mat runt om i Skaraborg.  Hur det är att leva och bo i Skövde. Titta gärna in på bloggen.